Sim Only alleen bellen

Gebruik jij je telefoon alleen om mensen te bellen en om mobiel bereikbaar te zijn? Dan is Sim Only alleen bellen voor jou een ideaal telefoonabonnement. Dit goedkope abonnement heb je al vanaf € 6.50 per maand. Op deze pagina vertel ik meer over de mogelijkheden van dit abonnement. Ook ontdek je hier of zo’n Sim Only zonder internet iets voor je is.

Sim Only onbeperkt bellen

Wil je alleen bellen, niet internetten en heb je al een telefoon? Dan is Sim Only met onbeperkt bellen voor jou het beste abonnement. Met dit abonnement heb je alleen een belbundel. Deze is onbeperkt en zo heb je een goedkope Sim Only zonder internet, maar met een onbeperkt aantal belminuten. Perfect als jij je telefoon alleen gebruikt om te bellen. Dit uitgebreide belabonnement heb je al vanaf € 8.50 per maand.

Waarom een alleen bellen abonnement?

Een abonnement met alleen een belbundel is ideaal als jij een mobiele telefoon zonder mobiel internet hebt. Of als je internet op een smartphone als de iPhone 11 of Samsung S20 FE niet gebruikt. Bij Sim Only met alleen bellen betaal je dan niet voor een databundel die je toch niet gebruikt. Wel zo eerlijk en wel zo goedkoop. En wil je toch mobiel internet op je smartphone? Bij mijn Sim Only abonnementen kun je elke maand je bundels aanpassen. Zo kun je dus altijd een internetbundel nemen. En heb je er na een maand weer genoeg van en wil je terug naar Sim Only met alleen bellen? Dan kan dat natuurlijk ook. Wel zo flexibel.

Bellen via het beste netwerk

Een goede reden om voor Sim Only bellen van mij te gaan is dat ik het beste netwerk heb. Dat zeg ik niet, want dat blijkt uit een onafhankelijke test van umlaut. Ik gebruik het mobiele netwerk van T-Mobile en dat is al vijf keer het best geteste netwerk van Nederland en in 2020/2021 zelfs het best geteste netwerk wereldwijd. Zo kun je met Sim Only altijd bellen in hoge kwaliteit en heb je binnen én buiten een goede verbinding. Ook ideaal als je Sim Only zonder internet wil.

Gratis nummerbehoud

Wil je overstappen op Sim Only met alleen bellen? Dat kan. Ik ben erg blij met jou als nieuwe klant, dus ik maak het overstappen je zo makkelijk mogelijk. Daarom regel ik met je vorige provider dat jouw nummer gratis wordt overgezet. Nummerbehoud heet dat. Dit is altijd gratis en dit kun je aangeven wanneer je bij mij een Sim Only abonnement afsluit. Ik zeg dan meteen je oude abonnement voor je op. Op die manier stap je over op de einddatum van je vorige abonnement. Ik zorg er dan voor dat je zo kort mogelijk offline ben. Ook als je Sim Only met alleen bellen hebt. Jij hoeft daar niet naar om te kijken, want ik regel dat graag voor jou. Ik zeg: welkom!

Opties en tarieven

Wil je bij mij met Sim Only bellen? Je hebt een paar keuzes voor een Sim Only abonnement met alleen bellen, namelijk:

- Abonnementsduur:

  • Maandelijks opzegbaar: als je nergens aan vast wilt zitten.
  • 24 maanden: als je extra goedkope Sim Only wilt.

- Belbundel:

  • 200 belminuten of sms’jes.
  • Sim Only met onbeperkt bellen.

 

Precies weten wat bij je past? Ik heb een handige pagina over Sim Only vergelijken. Zo ontdek je welke bundels het beste bij je passen.

Betaling en levering

Ik schrijf je abonnement elke maand automatisch van je rekening af. Daar hoef jij dus niet naar om te kijken. Bestel je bij mij Sim Only met alleen bellen? Je simkaart ontvang je binnen een paar werkdagen. Op de einddatum van je vorige contract laat ik je weten wanneer je deze in je telefoon kunt doen. Zo stap je op het juiste moment over. Makkelijk geregeld!

Ben 5 keer op rij winnaar umlaut test

Best geteste netwerk van Europa

Mijn mobiele netwerk is niet alleen het beste in Nederland, maar in heel de wereld! Het komt namelijk voor de 5e keer op rij als beste uit de test van umlaut (voorheen P3), en nu zelfs onderscheidt als beste netwerk wereldwijd. Hierdoor ben ik nu officieel "Best in Test Global Mobile Benchmark 2020/2021"!

Binnen 17 grote steden, 19 kleine steden en de verbindingswegen heeft umlaut meer dan 180 mobiele netwerken wereldwijd getest.

Benieuwd hoe je zo slim mogelijk met je data kunt omgaan? Zó ben je zuinig met je MB’s!

Ben jij bereikbaar op mijn best geteste netwerk?

Doe hier de check!