Goedkoop telefoonabonnement voor je kind 

Sluit nu een goedkoop sim only abonnement bij me af voor je kind. Met Ben Kind leert je kind om te gaan met een eigen mobiel abonnement. Als ouder heb je altijd inzicht in het verbruik. Zo zet jouw kind de eerste stappen in de wereld van de mobiele telefonie!

Samenstellen van een kinderabonnement

Bij mij heb je ongelooflijk veel opties om het abonnement voor je kind in te richten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Kies de looptijd van het kinderabonnement en geef door of je kind alleen mag bellen of ook mag internetten.

Natuurlijk bied ik je de mogelijkheid om voor onbeperkt bellen te kiezen, maar 200 belminuten per maand is ook een optie. Ook op het gebied van internet heb je lekker veel keus. Kies je voor 1000 MB of pak je het liever wat groter aan met 7500 of zelfs 10.000 MB? De keuze is reuze! Geef het allemaal door en ga voor het perfecte abonnement voor je kind. Later heb je altijd nog de vrijheid om je abonnement aan te passen.

Dit zijn in het kort de stappen die je neemt als je een kinderabonnement afsluit:

  • Stap 1: Kies het soort abonnement
  • Stap 2: Kies het aantal belminuten
  • Stap 3: Kies het aantal MB’s internet
  • Stap 4: Kies voor 4G of 4G Extra Snel

Kinderabonnement met telefoon

Wist je dat je bij mij ook een nieuwe smartphone aan kunt schaffen met een goedkoop abonnement? Ik heb veel voordelige toestellen voor je in petto waar jij en jouw kind blij van worden.

Van alle populaire merken heb ik verschillende telefoons voor je. Wat dacht je bijvoorbeeld van die prachtige iPhone SE, de voordelige Samsung Galaxy A32 en Samsung Galaxy A22 of de OPPO A91? Elk toestel heeft z’n eigen design en voordelen.

Zoals je ziet is er genoeg te vinden. Kijk anders ook eens naar al die andere telefoons van Apple, Samsung of mijn nieuwste merk Xiaomi en kies voor het toestel dat het best bij je kind past. Ben je benieuwd naar al die andere telefoons? Sprint dan snel naar de shop!

Kies je liever voor een Sim Only abonnement zonder internet? Dan kun je kiezen voor Sim only alleen bellen. Dan kan je kind alleen op het internet als er wifi is.

Wat is Ben® kind?

Met Ben Kind heeft jouw kind zelf inzicht in het aantal MB’s, belminuten en sms’jes dat is verbruikt. Zo ziet hij of zij precies hoeveel er nog over is tot het einde van de maand. Hierdoor leert jouw kind omgaan met het verbruik van een telefoonabonnement.

Je kind kan in de app het abonnement niet aanpassen of andere aankopen doen. Zo voorkom je onverwachte kosten.

Als ouder heb je misschien behoefte aan controle. Dat kan! In jouw eigen Ben app heb je inzicht in het verbruik van je kind en kun je iets wijzigen of kopen als je dat wil. Je hoeft als ouder trouwens geen klant bij mij te zijn. Ook alleen jouw kind is van harte welkom!

 

%} Wat is Ben kind

Ben® kind activeren in een paar stappen

Let op: Ben kind kan je alleen instellen via de Ben app. Het is dus noodzakelijk dat de ouder Ik Ben inloggegevens heeft. Houd tijdens het aanmaken van een Ben kind profiel de telefoon van ouder en kind bij de hand.

Mobiel van de ouder

Stap 1
Op de Ben app op je eigen telefoon en log in met de Ik Ben-gegevens van je kind.

Stap 2
Ga naar instellingen en klik op Ben kind

Stap 3
Maak een Ben kind profiel aan en activeer het account. Er verschijnt een QR code op je telefoon

Mobiel van het kind

Stap 1
Download de Ben app 

Stap 2
Open de Ben app en klik rechts onderin op ‘Ben kind’

Stap 3
Scan de QR-code op de telefoon van de ouder

Stap 4
Stel een pincode in. Klaar!

%} Waarom Ben Kind

Waarom Ben® kind?

Ik ben er de afgelopen 20 jaar achter gekomen dat steeds meer kinderen een mobiele telefoon hebben. Ouders vinden het belangrijk dat hun kind bereikbaar is en dat kan ik me heel goed voorstellen. Maar hoe kun je er als ouder voor zorgen dat er geen onverwachte kosten worden gemaakt? Daar heb ik wat op gevonden! Met Ben Kind neem ik ouders én kinderen mee aan de hand. Zo zorg ik ervoor dat ouders de controle houden over het telefoonabonnement van hun kind. De kinderen leer ik omgaan met het verbruik van mobiele telefonie zonder uit de bocht te vliegen. Een kinderabonnement bij mij brengt ongelooflijk veel voordelen met zich mee. Altijd controle en geen verrassende kosten, bijvoorbeeld. Hieronder heb ik een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet zodat je precies weet wat je te wachten staat als je kiest voor Ben Kind.

  • Altijd en overal inzicht in het verbruik van je kind
  • Leer je kind omgaan met maandlimieten en verantwoordelijkheden
  • Goedkoop en aanpasbaar Sim Only abonnement
  • Zelf beperkingen opleggen voor je kind zoals het niet kunnen bellen naar het buitenland of naar betaalde servicenummers
  • Maak gebruik van het best geteste netwerk van Nederland

Overstappen naar Ben

Zit je kind nu nog bij een andere provider en wil je graag overstappen naar mij? Dat kan! Het is dan goed om te weten dat ik voor gratis nummerbehoud zorg. Je kind maakt dus gebruik van zijn of haar oude vertrouwde nummer. Wil je precies weten waar je aan toe bent als je voor mij kiest? Bekijk dan de actuele tarieven.

Meest gestelde vragen over Ben® kind

Wat kost een telefoonabonnement voor mijn kind?
Dit hangt af van de keuzes die je maakt voor jouw kind. Het goedkoopste kinderabonnement dat ik voor je heb kost 6,50 euro per maand.

Kan ik mijn kinderabonnement later nog aanpassen?
Dat kan. In mijn Ben app kun je wijzigingen doorgeven.

Hoe lang zit ik vast aan het telefoonabonnement van mijn kind?
Je kunt kiezen uit 24 maanden of maandelijks opzegbaar.

Waar kan ik de Ben app downloaden?
Op de speciale Ben app pagina.

Moet ik ook een Ben abonnement afsluiten om Ben Kind te kunnen gebruiken?
Nee, dat hoeft niet.

Hoe kan ik Ben kind instellen?
Maak een Ben Kind profiel aan in de Ben app van de ouder. Log in met de Ik Ben-gegevens van je kind. Kies onderin voor ‘instellingen’. Klik op Ben Kind en volg de instructies.

Waar kan ik het verbruik zien van mijn kind?
Dit overzicht vind je in de Ben app. Heb je meerdere Ben abonnementen? Swipe dan naar links om van telefoonnummer te wisselen.

Welke beperkingen kan de ouder opleggen?
Jouw kind kan na het instellen van de Ben Kind app niet meer MB’s bestellen per sms. Daarnaast heb je de mogelijkheid om het onderstaande te blokkeren: 1: Niet bellen naar buitenlandse nummers 2: Niet bellen naar betaalde servicenummers

Kan ik deze beperkingen later nog wijzigen?
Ja. Ga naar Instellen, Ben Kind en kies het Ben Kind profiel dat gewijzigd moet worden.

Wat moet ik doen als het kind oud genoeg is om zelf de controle te hebben?
Is jouw kind 18 jaar of ouder? Dan kan het contract overgezet worden op de naam van het kind. Op de servicepagina heb ik precies uitgelegd hoe je dit aan kan pakken.

Kan ik Ben kind instellen achter Ik Ben, op mijn computer?
Nee. Het instellen gaat via de Ben app