goedkope mobiel
Ben benieuwd 11 juni 2024 4 min. leestijd

De beste goedkope mobiel voor 2024

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Zoek je een goedkope telefoon? Eentje die zijn geld echt waard is? Zonder dure extra’s die je toch niet gebruikt? Ik ging op zoek naar betaalbare telefoons met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De beste vijf voor 2024? Die vind je in dit blog. Zo hou je meer geld over voor de dingen die echt leuk zijn.

De 5 beste goedkope mobiele telefoons voor 2024

Goed nieuws. Je hoeft niet meer de hoofdprijs te betalen voor een goede telefoon. Ideaal voor je Sim Only abonnement. Bekijk hier mijn beste goedkope telefoons:

goedkope mobiel 2024

Google Pixel 8a

De Google Pixel 8a is de nieuwste telefoon van Google. Wil je een nog goedkopere telefoon van Google? Dan kun je ook kiezen voor de Google Pixel 7a. Maar het verschil in prijs is klein en de Google Pixel 8a heeft een paar belangrijke voordelen. Zo maakt de Pixel 8a gebruik van slimme AI-technologie en heb je een krachtigere processor.

De Google Pixel 8a heeft een 64-megapixel hoofdcamera. Daarmee maak je snel een mooie foto. Met Google AI worden wazige foto’s scherp gemaakt en maak je bij weinig licht alsnog mooie foto’s.

De Google Pixel 8a heeft een 6,1 inch Actu scherm met een resolutie van 2400 bij 1080 pixels. Daarmee zie je alle details. Door de hoge verversingssnelheid van 120 Hz reageert het scherm meteen op je aanrakingen en je scrolt soepel door je apps heen.

Google
Pixel 8a

Met de Google Pixel 8a maak je snel en makkelijk een mooie foto. En je profiteert van Google AI.

Google Pixel 8a Zwart Google Pixel 8a Blauw
vanaf € 27,00/mnd

iPhone SE

Wil je een goedkope telefoon van Apple? De iPhone SE is één van de goedkoopste telefoons van Apple waar je uit kunt kiezen. Deze iPhone heeft het traditionele Apple ontwerp met een thuisknop aan de onderkant. De goedkope telefoon heeft een 4,7 inch IPS LCD scherm. Daardoor past deze iPhone makkelijk in je broekzak.

Aan de achterkant vind je een 12-megapixel camera. Dat is minder megapixels dan bij de andere telefoons. Maar door de software in de iPhone maak je alsnog mooie en kleurrijke foto’s.

In de iPhone SE zit de A15 Bionic processor. Dat is een snelle processor met een maximale kloksnelheid van 3,22 GHz. Bovendien weet je dat je met deze processor de aankomende jaren de nieuwste updates van Apple ontvangt. Nadat je abonnement is afgelopen, stap je over op een goedkoper Sim Only abonnement.

iPhone
SE

De iPhone SE is de goedkoopste iPhone waar je uit kan kiezen. Maar deze telefoon van Apple heeft nog genoeg kracht om lang te gebruiken.

Apple iPhone SE 64GB Zwart
vanaf € 28,00/mnd

Fairphone 4

Wil je een telefoon die je jaren kan blijven gebruiken? Dat kan met de Fairphone 4. Deze telefoon heeft het voordeel dat je de verschillende onderdelen van de telefoon zelf kan vervangen. Handig wanneer je telefoon op één onderdeel na perfect werkt. Je hoeft niet je hele telefoon te vervangen, maar alleen dat ene onderdeel.

Je kunt met de telefoon ook verbeteringen doorvoeren. In de Fairphone 4 zit een 48-megapixel hoofdcamera en een 48-megapixel ultragroothoekcamera. Maar als er volgend jaar een nieuw model uitkomt, dan hoef je niet het nieuwste model te kopen. Je kiest er dan voor om gewoon de camera te vervangen.

Zo kun je de Fairphone 4 echt jaren gebruiken. Daarmee is het niet alleen een goedkope telefoon, maar ook de duurzaamste telefoon waar je uit kunt kiezen.

Samsung Galaxy A55

De telefoons in de Samsung A-serie zijn goedkoop en snel. De Samsung Galaxy A55 is de krachtigste telefoon in de serie. Deze heeft een snelle processor en 8 GB werkgeheugen. Daarmee starten apps meteen op en gaat het wisselen tussen apps razendsnel.

De Samsung Galaxy A55 heeft een 6,6 inch Super AMOLED scherm. Dit is groot en van een hoge kwaliteit. Je hebt een verversingssnelheid van 120 Hz, waardoor het scherm snel reageert en video’s soepel worden afgespeeld.

Aan de achterkant van de Samsung Galaxy A55 zit een uitgebreid camerasysteem. Met de 50-megapixel hoofdcamera maak je in een handomdraai een mooie foto. De 12-megapixel ultragroothoekcamera gebruik je voor het maken van een groepsfoto. Of een panoramafoto van de natuur. En met de 5-megapixel macrocamera creëer je een mooi diepte-effect in je portretfoto.

Samsung
Galaxy A55

De Samsung Galaxy A55 maakt mooie foto’s en heeft een groot scherm om al je video’s op te kijken.

Samsung Galaxy A55 128 GB Blauw Samsung Galaxy A55 128 GB Lichtblauw Samsung Galaxy A55 128 GB Geel Samsung Galaxy A55 128 GB Paars
vanaf € 24,00/mnd

OPPO 11F

De OPPO 11F is een goedkope telefoon van OPPO. Het is één van de grotere goedkope mobiele telefoons om uit te kiezen. De telefoon heeft een 6,7 inch AMOLED scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. Deze telefoon heeft standaard 256 GB opslagruimte. Daar sla je al je foto’s en video’s moeiteloos in op.

Foto’s maak je met de 64-megapixel hoofdcamera. Daarmee schiet je foto’s in een hoge resolutie en worden er veel details vastgelegd. De telefoon heeft ook nog een 8-megapixel groothoekcamera en een 2-megapixel macrocamera voor het diepte-effect in een portretfoto. En selfies maak je met de 32-megapixel selfiecamera. Daarmee sta je er altijd goed op.

De OPPO 11F heeft een 5000 mAh-batterij. Daarmee gaat de telefoon lang mee. Is de batterij toch bijna leeg? Dan laad je hem razendsnel op dankzij de 67 W snellader. In 48 minuten is de telefoon volledig opgeladen.

OPPO
11F

Met de OPPO 11F maak je makkelijk een mooie foto. Er is genoeg opslagruimte en een lage batterij is met deze telefoon snel opgeladen.

OPPO 11F Groen
vanaf € 25,00/mnd

Altijd met een abonnement dat bij je past

Zo zie je maar weer. Ook met een goedkope mobiel haal je veel mogelijkheden en voordelen in huis. Je kunt de telefoons met abonnement of gewoon een los toestel kopen. Zo ben je elke maand weer extra goedkoop uit met een Sim Only abonnement. En ontdek hier de beste telefoons met goede camera’s.

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Vergelijking: OPPO 11F vs OPPO A79

In dit blog vergelijk ik de OPPO 11F en OPPO A79. Ontdek welke telefoon het beste bij je past. Lees verder voor een gedetailleerde vergelijking.

De beste kleine smartphone voor jou in 2024

Telefoons worden steeds groter, maar niet iedereen wil dat. Zoek je een kleine smartphone die je makkelijk met één hand bedient en in je broekzak past? Lees verder voor de beste keuzes.

Vijf goede dual sim telefoons

Wil je met twee nummers bereikbaar zijn op één telefoon? Ontdek de voordelen van een dual sim telefoon. Ik zet vijf goede dual sim smartphones op een rij.

Vergelijking: Samsung Galaxy S24 vs Galaxy S23

Ontdek het verschil tussen deze twee krachtige Samsung telefoons.

Samsung telefoons vergelijken: de zes beste

Van de Samsung Galaxy S24 tot en met de Samsung Galaxy A15: welke past bij je?