beste mobiele provider
Ben op de hoogte 02 augustus 2022 1 min. leestijd

De Consumentenbond: Ben is de beste mobiele provider

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Goed nieuws! De Consumentenbond vindt mij de beste telefoonprovider van het afgelopen kwartaal. En daar ben ik trots op, want mijn medewerkers en ik werken hard om jou maximaal plezier uit je budget te laten halen. Waarom ik volgens het panel van de Consumentenbond als Beste uit de Test kom? Ik vertel het je in dit blog.

Over de beste mobiele provider test

Elk kwartaal beoordeelt het testpanel van de Consumentenbond de belangrijkste mobiele providers. Dit wordt gedaan door ongeveer achtduizend panelleden, die elk kwartaal weer hun beoordelingen delen met de Consumentenbond. Zo wordt duidelijk welke provider als Beste uit de Test komt. Providers worden getest op een heleboel criteria, zoals de kwaliteit van mobiel bellen en internet, providerwaardering, en service en dienstverlening.

Ben beste mobiele provider uit de Test

Uit onderzoek van de Consumentenbond in het voorjaar van 2022 blijkt dat ik de Beste mobiele provider uit de Test ben. Ik ben als Beste uit de Test gekomen en ben hiermee de beste keuze om een telefoonabonnement bij af te sluiten. Benieuwd op welke criteria ik zo hoog scoor? 

Minste storingen met mobiel internet

Met 1,7% heb ik het laagste storingspercentage voor mobiel internet. Dit betekent dat je bij mij ongestoord kunt internetten, zonder haperingen, storingen of vertragingen. Bij mij heb je een echte betrouwbare verbinding.

Hele hoge providerwaardering

Mijn klanten zijn blij met mij, blijkt uit de providerwaardering. Ik krijg namelijk een prachtig cijfer in de vorm van een 9,3! Iets waar ik heel trots op ben.

Hoge waardering voor kwaliteit bellen en internetten

Ben je benieuwd hoe de kwaliteit bij mij is voor bellen en internetten? Voor de kwaliteit van mobiel bellen kreeg ik een 8,9. Mobiel internetten? Dat beoordeelde het panel met een 8,2. Stuk voor stuk hoge cijfers die betekenen dat je bij mij kunt rekenen op hoge kwaliteit om te bellen én internetten.

Hoogste testoordeel

Alle cijfers bij elkaar opgeteld kom ik uit op het hoogste rapportcijfer: een 8,9! Iets waar ik supertrots op ben. Dit betekent dat klanten bij mij goed zitten voor het beste telefoonabonnement en Sim Only voor de beste prijs.

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Apps overzetten naar je nieuwe telefoon

Heb je een nieuwe telefoon? Leer hoe je eenvoudig je apps overzet van je oude naar je nieuwe telefoon. Zo kun je snel weer aan de slag.

Wat is Quick Share en hoe gebruik je het?

Wil je snel en zonder kwaliteitsverlies bestanden delen vanaf je Samsung telefoon? Ontdek hoe Quick Share werkt en hoe je het aan- en uitzet. Lees verder voor alle details.

Zo kun je apps verwijderen van je telefoon

Wil je je telefoon opruimen en overzichtelijker maken? Dan kun je de apps die je niet meer gebruikt verwijderen.

Bij mij krijg je nu standaard 5G

Bij mij krijg je standaard 5G. Lees hier alles over de voordelen van 5G, hoe je het instelt en welke telefoons het ondersteunen. Ontdek de snelheid van 5G.

Voicemail beluisteren: zo werkt het en dit kan je nog meer

Ik vertel je alles over je voicemail en hoe je de instellingen kan wijzigen.