circle to search
Ben op de hoogte 18 september 2024 2 min. leestijd

Alles over Circle to Search

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Circle to Search is een slimme functie die je leven makkelijker maakt. Deze functie zit in Galaxy AI, de kunstmatige intelligentie van Samsung. De Samsung Galaxy S24 was de eerste telefoon met deze handige tool. Maar wat is Circle to Search precies? En waarom is het zo handig? Ik leg het je uit.

Wat is Circle to Search?

Circle to Search helpt je snel informatie te vinden. Je hoeft geen aparte zoek-app te openen. Met deze functie kun je direct zoeken vanuit je scherm. Dit bespaart tijd en moeite. Circle to Search gebruikt beeldherkenning en machine learning. Dit zijn slimme technologieën die vormen en objecten kunnen herkennen. Zo krijg je snel de juiste zoekresultaten.

Hoe werkt Circle to Search?

Zie je iets interessants op het scherm van je telefoon? Bijvoorbeeld een leuke trui of een bepaalde bezienswaardigheid? Met Circle to Search kan je objecten opzoeken en Google laat je dan de zoekresultaten zien die erbij passen. Zo vind je snel meer informatie.

Circle to Search gebruiken

Wil je Circle to Search gebruiken? Volg dan deze stappen:

  1. Start Circle to Search:
    – Hou de startknop lang ingedrukt als je de modus ‘Navigatie met 3 knoppen’ gebruikt.
    – Hou de navigatiehandgreep lang ingedrukt als je de modus ‘Navigatie met gebaren’ gebruikt.
  2. Omcirkel, markeer of tik ergens op het scherm om de tekst, afbeelding of video te selecteren waarnaar je wilt zoeken.
  3. Voeg tekst toe in de zoekbalk als je de zoekopdracht wilt verduidelijken.
  4. De zoekresultaten verschijnen onderaan het scherm.

Welke telefoons hebben Circle to Search?

Circle to Search is beschikbaar op bepaalde Google- en Samsung-telefoons. Zoals:

Wat als Circle to Search niet werkt?

Het kan zijn dat je de foutmelding ‘Circle to Search is niet beschikbaar’ krijgt. Kijk dan of je instellingen goed staan. Dat doe je zo:

  1. Ga op je Android-telefoon naar Instellingen.
  2. Zoek naar Digitale-assistent-app.
  3. Tik op de app. Zorg voor het volgende: de standaard digitale assistent is Google. En ‘Screenshot gebruiken’ staat aan.

Zo kun je Circle to Search weer gebruiken. Nog geen Android-telefoon? Ik heb er een heleboel voor je. Neem snel een kijkje bij de Samsung-telefoons. Of ga voor een telefoon van Google

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Speel offline met Offline games – No wifi games

Ontdek de Offline games - No wifi app. Speel zonder internetverbinding. Lees verder om meer te weten te komen over deze trending app en de beste spellen.

Zo zet je spraak om naar tekst.

Ik vertel je alles over spraak naar tekst omzetten op je telefoon.

Scan een QR-code met je telefoon

QR-codes zie je overal. Maar hoe scan je ze? In deze blog leg ik stap voor stap uit hoe je een QR-code scant met je telefoon. Lees verder en ontdek hoe makkelijk het is!

Vliegtuigmodus: voordelen en tips

Wat is vliegtuigmodus en wanneer is het handig? Ik leg je er alles over uit.

Screenshot met een Samsung maken? Zo doe je dat

Wil je weten hoe je een screenshot maakt op je Samsung telefoon? In dit blog leg ik je stap voor stap uit hoe je dat doet. Lees snel verder en ontdek alle manieren.