ek voetbal ben
Ben op de hoogte 12 juni 2024 3 min. leestijd

Mis niks van het EK met mijn schema

Deel dit artikel

Wil je niks van het EK missen? Dan heb ik een handig overzicht voor je. Zo weet je precies wanneer de wedstrijden zijn. Ook kun je meteen alle uitslagen bijhouden en kijken of je voorspellingen in je EK poule goed zijn uitgekomen. Lees verder en ontdek hoe je het EK optimaal kunt volgen.

Blijf op de hoogte met het speelschema

Tijdens het EK zijn er maar liefst 51 wedstrijden die je allemaal kunt volgen. Maar wanneer wordt er precies gespeeld? Daarvoor heb ik een handig EK schema opgesteld. Dit schema kun je hier bekijken en daarna uitprinten. Hang het ergens op zodat je altijd weet wanneer er gespeeld wordt. Ook kun je de uitslagen zelf invullen. Zo weet je altijd hoe de stand ervoor staat.

ek voetbal ben schema

Volg het EK live

Wil je direct alle wedstrijden zien? Dat kan gewoon. Je volgt bij de NOS alle wedstrijden direct op tv. Maar je kunt met je Sim Only abonnement ook alle wedstrijden onbeperkt streamen op je telefoon via de website of de NOS app. Alle wedstrijden volg je daar live zonder dat je daarvoor hoeft te betalen. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een telefoon met een batterij die lang genoeg meegaat zodat je ook het einde ziet.

Streamen met 5G

Je kunt alles volgen zolang je een online verbinding hebt. Dat kan wifi zijn, maar ook 5G. Goed om te weten: bij mij heb je nu standaard een 5G verbinding. Daarmee stream je de wedstrijden in de hoogste kwaliteit. Zo zie je direct of het een geldig doelpunt is of dat er toch iemand buitenspel stond.

Bespaar data

Een hele wedstrijd met 5G streamen kost data. Je kunt data besparen door de videokwaliteit te verlagen. Dat kan niet op de NOS app of de website van de NOS. Die zenden de video’s uit op een standaard kwaliteit die je niet kunt veranderen. Bij de meeste apps van tv-providers kun je in de instellingen de afspeelkwaliteit aanpassen. Vaak staat deze op automatisch. Daarmee heb je meestal de beste kwaliteit, tenzij je verbinding minder goed is. Je kunt data besparen door een lagere afspeelkwaliteit te kiezen. Zo verbruik je minder data en kun je het hele EK blijven streamen.

3 goede telefoons om het EK op te kijken

Kortom, dit EK kun je alles volgen. Zoals je het zelf wil. Ben je toe aan een nieuwe telefoon om niks te missen? Hier zijn drie goede telefoons om alles op te streamen. Telefoons met genoeg kracht, batterij en schermkwaliteit.

iPhone 15

De iPhone 15 heeft een batterij die de hele dag meegaat en een compact 6,1 inch scherm met een hoge resolutie. Handig om alle wedstrijden op te kijken. Met de snelle 5G-verbinding worden video’s soepel afgespeeld. Wil je tussen de wedstrijd door even naar een andere app overschakelen? De telefoon heeft genoeg werkgeheugen om dat voor elkaar te krijgen.

Samsung Galaxy S24

De Samsung Galaxy S24 is met zijn 6,2 inch scherm net iets groter. En deze telefoon heeft een beeldscherm met een hoge helderheid. Zo zie je elke wedstrijd zonder problemen. Ook als de zon vol op je beeldscherm schijnt. De Samsung Galaxy S24 heeft een scherm dat met een LTPO techniek werkt. Daardoor straalt het scherm minder warmte uit en is de telefoon comfortabel om lange tijd vast te houden.

Google Pixel 8a

De nieuwste telefoon van Google, dat is de Google Pixel 8a. Deze heeft een 6,1 inch OLED scherm. Net als de Samsung Galaxy S24 heeft de Pixel 8a een scherm met een hoge helderheid. De batterij gaat lang mee en de de telefoon is krachtig. Zo kun je tussen de wedstrijden door moeiteloos een (voetbal)spel spelen.

Google
Pixel 8a

Ook de Google Pixel 8a is een goede telefoon om alle wedstrijden op te kijken. Een mooi scherm en een batterij die lang meegaat.

Google Pixel 8a Zwart Google Pixel 8a Blauw
vanaf € 28,00/mnd
Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Zo kun je je telefoon traceren

Ik vertel je hoe je je telefoon kunt zoeken als je hem kwijt bent.

Zo kun je een filmpje maken van foto’s op Apple en Android

Van je favoriete foto’s een video maken? Ik leg je uit hoe je dit doet.

Wat betekent Sim Only en wat zijn de voordelen?

Wat is Sim Only en hoe werkt het? Ik leg het je uit.

Apps overzetten naar je nieuwe telefoon

Heb je een nieuwe telefoon? Leer hoe je eenvoudig je apps overzet van je oude naar je nieuwe telefoon. Zo kun je snel weer aan de slag.

Wat is Quick Share en hoe gebruik je het?

Wil je snel en zonder kwaliteitsverlies bestanden delen vanaf je Samsung telefoon? Ontdek hoe Quick Share werkt en hoe je het aan- en uitzet. Lees verder voor alle details.