iphone 11 review
Ben benieuwd 18 oktober 2021 3 min. leestijd

iPhone 11 review: dit zeggen de experts

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

De iPhone 11 is de beste iPhone die je bij mij kunt kopen. Een slimme keuze als je het gemak van iOS en de kwaliteit van Apple wil, maar niet de nieuwste én duurste iPhone hoeft. Ben je benieuwd naar wat experts zeggen in hun iPhone 11 review? Ik heb alle meningen voor je verzameld. Ontdek in dit blog wat ze van de telefoon vinden.

Even voorstellen: de iPhone 11

De iPhone 11 is de toptelefoon van Apple uit 2019. Ook nu is het een van de beste smartphones die je bij mij kunt kopen. Dankzij iOS is hij snel en zuinig. Ook heeft hij een indrukwekkende dubbele 12-megapixelcamera. Laten we snel kijken wat onafhankelijke experts van de telefoon vinden in hun iPhone 11 review.

iPhone 11 review: dit vinden onafhankelijke experts

Is de iPhone 11 uit 2019 ook nu nog een goede koop? De meningen van experts in hun iPhone 11 review liegen er niet om. Kijk maar!

‘Een uitstekend afgewerkt design’

De iPhone 11 meet 150,9 bij 75,7 millimeter en is 8,3 millimeter dun. Hij lijkt sprekend op de iPhone XR en de iPhone 12. Nextpit.com is zeer te spreken over het ontwerp van deze Apple telefoon. “Een uitstekende afwerking van Apple”, vindt de site. “De aandacht die aan elk element van de smartphone is geschonken, zoals de schroefjes, het luidsprekerrooster en de aanpassing aan de buttons, is indrukwekkend.”

De site kijkt niet alleen naar het uiterlijk, maar ook naar de gebruiksvriendelijke gevolgen van het nieuwe ontwerp. “De smartphone blijft prima te gebruiken met één hand. Het gewicht is met 194 gram en belemmert het gebruik niet, zelfs niet op de lange termijn.”

Realistische kleuren op een Liquid Retina-scherm

De iPhone 11 heeft een 6,1-inch scherm met een resolutie van 1792 x 828 pixels. Nextpit is onder de indruk van het LCD-scherm. “De kleuren zijn helder en levensecht te noemen”, stelt de site. “De helderheid is uitstekend en het contrast is voor een LCD-scherm verbluffend. Ik mag ook niet klagen over de kwaliteit van de kijkhoeken.” Bonuspunten van het scherm? Het is krasvrij en blijft zo extra lang mooi.

Supersnel voor deze prijs

Zeg je iPhone 11, dan zeg je snelheid. Dat brengt Techradar naar voren in zijn iPhone 11 review. “De snelheid en prestaties van de iPhone 11 zijn sterk. Vooral voor deze prijs. Het is nog steeds een van de krachtigste telefoons die er is”, aldus de site.”

Cashify deelt die mening en is ervan overtuigd dat deze iPhone ook nu nog bij de besten hoort. “De iPhone 11 kan letterlijk alles aan wat je erop gooit. Of het nu gaat om simpele spelletjes of zware, grafische games.”

Volgens Cashify zijn deze goede prestaties te danken aan de sterke processor. “De A13 Bionic-chipset verslaat met gemak de concurrentie van Snapdragon-, Dimensity- en Exynos-chipsets.”

Een ander voordeel dat de iPhone 11 review opnoemt is het besturingssysteem: iOS 15. “Dit nieuwste besturingssysteem van Apple werkt ook op heel veel oudere iPhones”, weet Cashify. “De oudste is de iPhone 6S uit 2015. Daaruit kunnen we afleiden dat Apple van plan is om iPhone-ondersteuning te bieden tot zes jaar vanaf de lancering. Daarom kun je met de iPhone 11 gerust tot 2025 updates verwachten.”

iphone 11 review camera kleuren

Geweldige camera’s

Experts zetten de iPhone 11 camera’s op een voetstuk. “Zonder op te scheppen of te bluffen: de camera’s zijn geweldig”, zegt Cashify op haar site. “De iPhone 11 produceert de best mogelijke foto’s in deze klasse. Magisch! De achterste sensoren van iPhone 11 leggen details en licht beter vast dan veel concurrerende telefoons.”

Daar is TechRadar het roerend mee eens, al brengt deze site ook een ander pluspunt aan het licht. “De fotografiemogelijkheden vallen het meeste op”, meldt de site. “Met twee sensoren aan de achterkant kun je naast de ‘normale’ hoofdfoto’s nu ook bredere foto’s maken. Deze sensoren zijn elk 12 megapixel en zijn op de achterkant van de telefoon geplaatst, in een vierkante, glazen behuizing.”

Ook de nachtmodus valt op in de iPhone 11 review van TechRadar. “Dit is het meest indrukwekkende onderdeel van de iPhone 11 camera. Deze functie geeft helderheid en scherpte aan onmogelijk donkere beelden. De portretmodus, die de achtergrond onscherp maakt, is ook verbeterd op de iPhone 11.”

Een tijdloze iPhone

De iPhone 11 uit 2019 is in 2021 nog steeds een heel slimme koop. Je geniet van heel veel functies die de nieuwste iPhones ook hebben. Je hebt een mooi afgewerkte, elegante telefoon die jarenlang updates krijgt. Zo blijft hij snel én goed beveiligd. En het mooie is: deze iPhone 11 kun je bij mij kopen met een goedkoop abonnement.

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Vergelijking: OPPO 11F vs OPPO A79

In dit blog vergelijk ik de OPPO 11F en OPPO A79. Ontdek welke telefoon het beste bij je past. Lees verder voor een gedetailleerde vergelijking.

De beste kleine smartphone voor jou in 2024

Telefoons worden steeds groter, maar niet iedereen wil dat. Zoek je een kleine smartphone die je makkelijk met één hand bedient en in je broekzak past? Lees verder voor de beste keuzes.

Vijf goede dual sim telefoons

Wil je met twee nummers bereikbaar zijn op één telefoon? Ontdek de voordelen van een dual sim telefoon. Ik zet vijf goede dual sim smartphones op een rij.

Vergelijking: Samsung Galaxy S24 vs Galaxy S23

Ontdek het verschil tussen deze twee krachtige Samsung telefoons.

De beste goedkope mobiel voor 2024

Zoek je een goedkope mobiel die toch goed presteert? In dit blog bespreek ik de vijf beste goedkope telefoons voor 2024. Zo maak je een slimme keuze en bespaar je geld.