Dual sim telefoon
Ben benieuwd 19 juni 2024 4 min. leestijd

Vijf goede dual sim telefoons

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Wil je met twee nummers tegelijkertijd bereikbaar zijn op één telefoon? Het kan met een dual sim telefoon. Bij mij zijn veel dual sim telefoons te koop met een telefoonabonnement. Ik zet vijf goede dual sim smartphones op een rij en leg je uit hoe ze werken.

Wat is een dual sim telefoon?

Met een dual sim telefoon gebruik je twee simkaarten in één telefoon. Zo ben je bereikbaar op twee verschillende nummers. Handig voor je privé- en zakelijke telefoonnummer. Je hoeft niet meer met twee telefoons rond te lopen.

Een ander voordeel van een telefoon met dual sim is dat je buiten de EU een lokale prepaid simkaart kunt gebruiken. Buiten de EU kun je je bundels niet gebruiken. Met een lokale simkaart bel en internet je toch voor een vast, laag en lokaal tarief. Zo bespaar je geld.

Dual sim telefoon

De beste dual sim telefoons in 2024

Er zijn steeds minder telefoons die een fysieke dual sim kaart aanbieden. Het zijn met name de telefoons van OPPO en Samsung die deze functie aanbieden. Ontdek hier de vijf beste telefoons met een dual sim.

Samsung Galaxy S24

Wil je één van de beste telefoons van dit moment met dual sim? Kies dan voor de Samsung Galaxy S24. Deze telefoon heeft een 6,2 inch Dynamic LTPO AMOLED 2X beeldscherm. Dit zorgt voor prachtige kleuren en voorkomt dat je telefoon snel heet wordt. De Full HD+-resolutie van 2340 bij 1080 pixels zorgt ervoor dat je alle details ziet. Met een gewicht van 167 gram is de telefoon licht.

De Samsung Galaxy S24 is ook krachtig. Met een maximale rekenkracht van 3,2 GHz starten apps snel op en draaien ze soepel. Het werkgeheugen van 8 GB zorgt ervoor dat je makkelijk tussen apps kunt wisselen.

Maak je graag foto’s? De Samsung Galaxy S24 heeft een 50-megapixel hoofdcamera. Hiermee maak je moeiteloos mooie foto’s. Voor groepsfoto’s gebruik je de 12-megapixel ultragroothoekcamera. En met de 10-megapixel telelenscamera zoom je drie keer in zonder kwaliteitsverlies.

OPPO A58

Wil je een goede telefoon voor een scherpe prijs? De OPPO A58 biedt dat. En het is ook nog eens een dual sim telefoon. Deze OPPO telefoon heeft een groot 6,72 inch IPS LCD scherm. De resolutie van 2400 bij 1080 pixels zorgt ervoor dat je alles goed ziet.

De OPPO A58 is niet de krachtigste telefoon, maar heeft toch een maximale rekenkracht van 2,0 GHz. Daarmee werken de meeste apps goed. Wisselen tussen apps gaat ook direct met het 6 GB geheugen.

Foto’s maak je met de 50-megapixel hoofdcamera. Voor portretfoto’s is er ook een 2-megapixel dieptecamera. De batterij van 5000 mAh zorgt ervoor dat je de telefoon de hele dag kunt gebruiken. Moet je de telefoon toch opladen? In een half uur is de batterij voor meer dan de helft opgeladen.

OPPO
A58

De OPPO A58 is een goedkope telefoon met dual sim.

OPPO A58 Zwart
vanaf € 17,00/mnd

Samsung Galaxy S23

Hoef je niet het nieuwste van het nieuwste te hebben? De Samsung Galaxy S23 is ook een hele goede dual sim telefoon. Hij kan veel wat de Galaxy S24 ook kan. Het grote verschil? De Samsung Galaxy S24 heeft verschillende AI-functies. Die heb je op de Galaxy S23 niet.

De Samsung Galaxy S23 heeft een 6,1 inch Dynamic AMOLED scherm met een resolutie van 2340 bij 1080 pixels. Net als de S24 heeft deze telefoon een hoge ververssingssnelheid van 120 Hz. Daardoor scrol je snel door websites en reageert de telefoon meteen op je aanrakingen.

De Samsung Galaxy S23 heeft een maximale rekenkracht van 3,36 GHz. Dat is meer dan bij de S24, maar de S24 heeft meer kernen in zijn processor. Dit zorgt voor meer rekenkracht en zo is de Samsung Galaxy S24 alsnog sneller. Toch kun je met de Galaxy S23 jaren vooruit. Na je abonnement kun je dan over op een goedkoper Sim Only abonnement.

Het camerasysteem van de Samsung Galaxy S23 is ongeveer hetzelfde: een 50-megapixel hoofdcamera, een 12-megapixel ultragroothoekcamera en een 10-megapixel telelens. Zo maak je in elke situatie een mooie foto.

Samsung
Galaxy S23

Met de Samsung Galaxy S23 maak je hele mooie foto’s en heb je er dankzij de kracht jaren plezier van.

Samsung Galaxy S23 Zwart Samsung Galaxy S23 Groen
vanaf € 35,00/mnd

OPPO A79

Wil je een OPPO telefoon met iets meer kracht dan de OPPO A58? Kies dan voor de OPPO A79. Deze heeft ook een groot 6,72 inch IPS LCD scherm met een resolutie van 2400 bij 1080 pixels. De maximale rekenkracht van deze telefoon is iets hoger: 2,2 GHz. Daardoor starten apps iets sneller op. De OPPO A79 heeft 4 GB werkgeheugen. Wisselen tussen apps gaat daardoor iets minder snel.

Deze dual sim telefoon heeft een 50-megapixel hoofdcamera. Daarmee maak je snel een mooie foto. Ook voor een portretfoto zit je bij de OPPO A79 goed. Dat komt door de 2-megapixel dieptelens.

De batterij van de OPPO A79 heeft een inhoud van 5000 mAh. Dat is genoeg om de telefoon de hele dag te gebruiken. Is de batterij toch bijna op? De A79 kan met snelladen de batterij in een half uur voor ongeveer de helft opladen.

OPPO
A79

De OPPO A79 is een grote telefoon met dual sim. De batterij van de telefoon gaat lang mee.

OPPO A79 Zwart
vanaf € 20,00/mnd

Samsung Galaxy A55

Ook de Samsung Galaxy A55 is een goede dual sim telefoon. Deze heeft een groot 6,6 inch Super AMOLED beeldscherm met een resolutie van 2340 bij 1080 pixels. Met het scherm dat altijd aanstaat, zie je elk bericht binnenkomen. De telefoon heeft een batterij met een inhoud van 5000 mAh. Daardoor gaat de telefoon de hele dag mee.

De Samsung Galaxy A55 is niet zo krachtig als de telefoons in de S-serie. Maar met een maximale rekenkracht van 2,75 GHz kan de telefoon alle nieuwe apps aan. En met het werkgeheugen van 8 GB wissel je snel tussen de verschillende apps.

Een mooie foto schiet je makkelijk met de 50-megapixel hoofdcamera. De 12-megapixel ultragroothoekcamera maakt een groepsfoto of een panorama foto. En de 5-megapixel macrocamera maakt van dichtbij een goede foto. Ook geeft deze camera het diepte-effect bij een groepsfoto.

Samsung
Galaxy A55

De Samsung Galaxy A55 is een grote Samsung telefoon met een uitgebreid camerasysteem. Ook ondersteunt de telefoon dual sim.

Samsung Galaxy A55 128 GB Blauw Samsung Galaxy A55 128 GB Lichtblauw Samsung Galaxy A55 128 GB Geel Samsung Galaxy A55 128 GB Paars
vanaf € 24,00/mnd

Vind de telefoon die bij je past

Met deze vijf dual sim telefoons ben je altijd bereikbaar. Of je nu een krachtige telefoon zoekt of een betaalbare optie, bij mij vind je altijd een telefoon die bij je past.

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Vergelijking: OPPO 11F vs OPPO A79

In dit blog vergelijk ik de OPPO 11F en OPPO A79. Ontdek welke telefoon het beste bij je past. Lees verder voor een gedetailleerde vergelijking.

De beste kleine smartphone voor jou in 2024

Telefoons worden steeds groter, maar niet iedereen wil dat. Zoek je een kleine smartphone die je makkelijk met één hand bedient en in je broekzak past? Lees verder voor de beste keuzes.

Vergelijking: Samsung Galaxy S24 vs Galaxy S23

Ontdek het verschil tussen deze twee krachtige Samsung telefoons.

De beste goedkope mobiel voor 2024

Zoek je een goedkope mobiel die toch goed presteert? In dit blog bespreek ik de vijf beste goedkope telefoons voor 2024. Zo maak je een slimme keuze en bespaar je geld.

Samsung telefoons vergelijken: de zes beste

Van de Samsung Galaxy S24 tot en met de Samsung Galaxy A15: welke past bij je?